Kommunikation/Språk

Kommunikation & Språk

Presentationsteknik Retorik

6 STEG TILL MAKALÖSA PRESENTATIONER!

- Kristoffer Bergendahl

PRESENTATIONSTEKNIK/RETORIK Vill du bli en bättre säljare? Har du en viktig pitch framför dig? Vill du nå ut med ditt budskap?


Om du svarat ja, på någon av frågorna ovan har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Det handlar inte om att bli bättre eller ens riktigt bra. Det handlar om att bli bra på riktigt.


Fysiska kurser är fantastiska, men de är också begränsade till en eller två dagar. Tekniken ger oss möjlighet att arbeta tillsammans över längre tid för att bygga just dina färdigheter. Vi träffas digitalt, två timmar per pass i sex veckors tid för workshops i webinarieform.


Ladda gärna ner vår PDF för mer info om kursen genom att klicka på PDF här till vänster (fungerar inte länken, så högerklicka och välj "öppna i ny flik").

BUSINESS ENGLISH

- Kristoffer Bergendahl

ENGELSKA/SPRÅKUNDERVISNING Vi erbjuder ett flertal olika lösningar för språk-utveckling med inriktning engelska. Behöver du, en kollega eller kanske hela er grupp förbättra ert talade och/eller skrivna språk? Vi erbjuder:


Individuell språkcoachning - Tillsammans med vår engelsklärare gör ni upp en plan för ditt språk. Du får övningar och genomgångar anpassade till just dina behov och växer snabbt som brukare av engelska. I både muntlig och skriftlig form.


Gruppbaserat lärande - Förberedda lektioner som anpassas efter era behov. Uppgifterna är verklighetsnära för att skapa syfte med inlärningen.


Lunch på engelska - Vår engelsklärare tar med sig lunch och diskussionsövningar till ert kontor. Ni äter och utvecklas på samma gång. Nervöst i början, men väldigt nyttigt. Går att beställa även individuellt. 

Presentationsteknik Retorik

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

- Joakim Dahlgren

KOMMUNIKATION/DISC Enkla frågor har ofta komplicerade svar. Denna mycket omtyckta utbildning är inget undantag. Den utgår ifrån frågan:


Vad säger jag och vad hör andra?


Tillsammans med din kursledare ägnar du en heldag åt att besvara denna fråga. Du tränar kommunikation med övriga i gruppen och får syn på dig själv med den populära DISC-analysen. En riktigt givande dag helt enkelt!

KOMMUNIKATIONSWORKSHOP

- Christian Frick

KOMMUNIKATION Att nå ut med sitt budskap blir allt viktigare i dagens rörliga samhälle. Men hur kommunicerar vi bäst och hur ser vi till att rätt målgrupp lyssnar?


Här blandas föreläsning med workshop i ämnet på ett föredömligt sätt. Vår specialist har en både bred och djup kompetens i området, vilket gör att alla har något att hämta i denna utbildning. Behöver du vässa bolagets kommunikation? Börja här!


Rekommenderad tidsåtgång 1/2 till 1 dag.  

PEDAGOGIK / TRAIN THE TRAINER

- Kristoffer Bergendahl

PEDAGOGIK/RETORIK Många företag har insett värdet av den enorma kompetens som finns inom bolaget. Att låta anställda utbilda varandra inom sina specialområden är inte bara kostnadseffektivt, det skapar dessutom sammanhållning. Intern kompetens-utveckling kan vara magiskt!


Men bara för att man är duktig på något innebär ju inte det att man kan förmedla det till andra. Denna workshop blandar föreläsningsbitar med övningar och diskussion-er. Naturligtvis utgår vi ifrån era behov och deltagarna förväntas förbereda en faktisk genomgång.


Vi vågar lova att era medarbetare får ett helt annat pedagogiskt driv efter denna kurs!


Rekommenderad tidsåtgång är 1/2 till 1 dag.

PRESENTATIONSTEKNIK FÖR FÖRETAG

- Kristoffer Bergendahl

PRESENTATIONSTEKNIK/RETORIK Följ vårt färdiga upplägg eller anpassa utbildningen precis som du vill. När vi enats om datum så väljer du innehåll utifrån vår lista med rubriker. Saknar du något lägger vi naturligtvis till det. Här finns alla möjligheter att bygga en utbildning som passar just dig och ditt team.


Bättre förhandlare?   Lägg tonvikt på argumentationsteknik.

Bättre säljare?             Lägg tonvikt på säljpresentationer och pitchteknik.

Bättre utbildare?        Lägg tonvikt på pedagogiska tips och strukturtänk.


Vi anpassar helt enkelt utbildningen efter era behov! Ni står för lokal, vi ordnar allt annat. Rekommenderad tidsåtgång är 1-2 dagar beroende på gruppens storlek. Online eller fysiskt spelar ingen roll.


Välkommen med din bokning!