Föreläsningar

Föreläsningar

ATT TALA TILL OCH TILLTALA ANDRA - Kristoffer Bergendahl

PRESENTATIONSTEKNIK/RETORIK Föreläsningen Att tala till och tilltala andra är en underhållande och lättsam timme fylld av praktiska tips, kroppsspråk och presentationsteknik. Oerhört uppskattad av våra kunder som konsekvent ger den högsta betyg!


En inspirationsföreläsning när den är som bäst helt enkelt!

CROWDFUNDING FÖR BEGINNERS

- Christian Frick

MARKNADSFÖRING/CROWDFUNDING Han var med och startade Sveriges första crowdfundingtjänst. Lyssna på den inspirerande Christian Frick berätta om sin resa i techbolagens fascinerande värld. Dessutom bjuder han på massor av kunskap, tips och råd för dig/er som vill crowdfunda er verksamhet. 


En spännande blick från insidan i en företeelse som förändrar världen!

INTRYCK SOM GER AVTRYCK

- Kristoffer Bergendahl

BEMÖTANDE/FÖRSTA INTRYCK Hur gör man egentligen ett gott första intryck? Och hur påverkas vi av vår 40.000-åriga hjärna när vi möter nya människor? Föreläsningen Intryck som ger avtryck tar avstamp i modern hjärnforskning, tar en omväg runt affärsminglandets ädla konst och avslutar med att manipulera publikens hjärnor.


Vår storsäljare och en garanterad succé! 

JAG KÄNNER MIG LITE UTBRÄND IDAG

- Kristoffer Bergendahl

UTMATTNINGSSYNDROM/PSYKISK OHÄLSA Går det att prata om vår tids största folksjukdom utan att göra folk deprimerade? Svaret på den frågan är ett rungande JA! Föreläsningen Jag känner mig lite utbränd idag balanserar på en tunn lina mellan allvar och skratt. Självutlämnande, ögonöppnande och full av humor.


Dessutom får publiken med sig massor av förebyggande tips och en utmaning de kan ta med sig till jobbet...

MÖT FÖRETAGSPEDAGOGERNA!

- Kristoffer Bergendahl, Kjell Simonson

PEDAGOGIK/RETORIK/BEMÖTANDE/MARKNADSFÖRING En är marknadsförare med människan i centrum, den andre pedagogen som sadlat om till retoriker. Möt företagspedagogerna!


Tillsammans utmanar de publiken och varandra i en timslång föreläsning som ofta blir längre än så. De är sällan helt överens, men har samma mål i grunden. Att utforska hur pedagogik kan användas som ett redskap för företagande!