Presentera och prestera bättre
Presentera och prestera

Vill du få ditt budskap att gå fram?


Inbilda Utbildningskonsult erbjuder succékursen Presentera och prestera bättre, speciellt framtagen för små och medelstora företag. Den riktar sig direkt till dig som vill ta ett helhetsgrepp på din kommunikativa förmåga.


Tillsammans med den entusiasmerande kursledaren Kristoffer Bergendahl avhandlar och tränar du på alltifrån scenosäkerhet till Powerpoint. Följande frågeställningar är exempel på sådant som behandlas under utbildningen:


- Hur gör du ett gott första intryck?

- Hur påverkar vår 40.000-åriga hjärna oss i talsituationen?

- Hur når du bäst ut med ett budskap?

- Hur talar kroppen och vad säger den?

- Hur låter vi rummet och förutsättningarna tala för oss?

- Hur använder du PowerPoint så att folk behåller intresset?


Målet är att ge dig som småföretagare och privatperson en verktygslåda du kan använda i vardagen. Oavsett om det rör sig om en presentation för fyrtio kollegor på kick-offen, eller ett midsommarfirande med grannskapet.


Vi tror att en bra utbildning består av en god mix av teori och praktik. Annars är det ingen utbildning - då är det en inspirationsföreläsning. Tillsammans med våra kursdeltagare genomför vi därför övningar och workshops som bryter av föreläsningarna, där du som deltagare ges möjlighet att pröva dina nyvunna kunskaper. Eller för all del, förfina de färdigheter du redan har!


Naturligtvis anpassar vi alla utbildningar efter era behov. Det är viktigt att ni och i förlängningen även era kunder, får ut det ni behöver av våra utbildningar. Därför ser vi över innehållet, gör en analys av ert företags behov och fokuserar på det vi tillsammans enas om är prioriterat.


Vi är övertygade om att ni under dagen kommer att hitta saker som inte bara inspirerar, utan också i slutändan förbättrar ert resultat!


Rock light
Response

Målgrupp


Utbildningen är riktad till företag som vill ta ett helhetsgrepp på sin kommunikativa förmåga. Med bättre presentation följer bättre prestation. Om innehållet är viktigt nog att investera tid i, borde det vara ännu viktigare att se till att informationen verkligen går fram. Det är i alla fall vår övertygelse.
Rock light

Röster om Presentera och prestera bättre:


"Kristoffer genomförde kursen på ett professionellt sätt med mycket humor och de studerande fick med sig många tips och trix på hur man kan förbereda sig, lägga upp en presentation och bli en bättre talare etc." - Kathe, IHM Business School