Powerpoint för människor
Powerpoint för människor
Rocket science focus

Hur mycket fokus har vi som människor?


Den här föreläsningen lär inte ut kunskaper om PowerPoint som program och hur man använder den uppsjö av funktioner som erbjuds i detta fantastiska verktyg. Istället läggs fokus på presentatören och publiken framför skärmen.


Hur reagerar våra hjärnor på all information som överöser oss under en presentation? Hur mycket av det vi ser kan vi ta in? Och hur bör man göra för att presentationen som helhet ska bli så effektiv som möjligt? Eller för att uttrycka det i klarspråk:


 

Hur använder vi bäst PowerPoint för att förmedla information?


Med avstamp i modern forskning (och i ert företags egna presentationer om så önskas) redovisas vanliga misstag och hur de åtgärdas. Gemensamt tittar vi på tillämpade exempel kring hur man bäst undviker hjärntrötthet och ouppmärksamma deltagare.


I den längre versionen av föreläsningen ingår också en timmes grundläggande presentationsteknik där saker som kroppsspråk, placering, rumsliga förutsättningar och annat diskuteras. Låt oss tillsammans göra er effektivare och skapa förutsättningar för minnesvärda dragningar. Oavsett om det gäller ett rum fyllt till brädden med medarbetare, eller två männis


Välkomna med er bokning!


Röster om Powerpoint för människor:


"Väldigt intressant. Den bjöd på nya insikter som jag inte förväntade mig. Kul med kunskaper som jag inte visste att jag behövde. Sedan kanske jag inte höll med om allt som Kristoffer sade, men det är väl en annan historia..." - Nanna, Renova

Response light
Desk computer

Målgrupp


Föreläsningen vänder sig till alla företag och organisationer. Alla som dagligen, eller bara någon gång ibland använder Powerpoint som verktyg, behöver ta del av detta. Vi garanterar att dina åskådare inte kommer att titta på klockan nästa gång du startar din presentation!