Konsten att övertyga
Konsten att övertyga
Contract signing

Hur får du människor att tro?


Skickliga talare eller presentatörer är ofta experter på att förmedla att just deras ämne och åsikter inte bara är viktiga, utan också riktiga. De är helt enkelt duktiga på Konsten att övertyga. En kunskap som är nödvändig oavsett om det gäller ett internt möte på jobbet, ett säljsamtal, eller en presentation för 100 deltagare på ett sponsormingel.


Men hur gör de? Vilka knep använder de sig av för att inte bara framstå som professionella, utan också som kunniga och sympatiska? Och den viktigaste frågan: ”Går det att lära sig?”.


Naturligtvis. Föreläsningen Konsten att övertyga handlar om just precis det. Den kombinerar presentationsteknik med retorik och argumentationsteknik på ett spännande och intresseväckande sätt. Som deltagare lär man sig tips kring hur man förmedlar information på ett övertygande sätt som inte bara innefattar den verbala förmågan, utan också den rent fysiska. Dessutom innehåller föreläsningen retoriska och argumentationstekniska knep, som kommer att hjälpa dig att övertyga människor om din åsikt.


Tillsammans lär vi er hur man får människor att lyssna på det ni säger och tro på det ni har att förmedla. Välkomna med er bokning!

Målgrupp och pris:Utbildningen är riktad till företag som dels vill stärka sitt presentationstekniska kunnande och dels vill bli bättre på konsten att övertyga andra människor om sin idé eller åsikt.Meeting