Effektivt nätverkande
Effektivt nätverkande
Networking

Vad kan du åstadkomma i en nätverkssituation?


Har du någon gång stått på ett mingel där du inte känner någon och du måste söka kontakt? Vet du hur svår och obekväm den situationen kan vara? Kanske har ditt företag sponsrat ett stort event och ditt jobb är att prata med kunder, men du vet inte riktigt hur du ska börja. Ett bokat möte är en sak, men nätverks- och mingelsituationen ställer helt andra krav.


Utbildningen Effektivt nätverkande hjälper dig och ditt företag med dessa frågor. Få ut det mesta av ett event med praktiska tips och insikter i mänskligt beteende. Allt baserat på forskning och råd från experter.


- Hur skapar du kontakt?

- Hur läser du kroppspråk?

- Hur kontrollerar du situationen och gruppen?

- Vad kan du åstadkomma och vad bör du undvika?

- Hur nätverkar du effektivt fysiskt kontra digitalt?


Tillsammans med Inbilda och utbildningsledaren Kristoffer Bergendahl, lär ni er både fysiskt och digitalt nätverkande. Utbildningen blandar praktiska moment med föreläsningar och syftar till att skapa trygghet och proffsighet i nätverkssituationen. Förutom frågorna ovan ingår också mängder av praktiska tips och utbildning i avläsbart kroppspråk. Utbildningen erbjuds både som kortare inspirationsföreläsning (exempelvis i samband med lunch) och som kurs med praktiska övningar och föreläsningar. Välkommen med er intresseanmälan.


Låt oss nätverka effektivt tillsammans!

Målgrupp


Utbildningen vänder sig till företag som har insett affärsnyttan av kompetent nätverksarbete. I dagens digitala värld med enkel och snabb kommunikation bara en knapptryckning bort, växer värdet av både fysiskt och digitalt nätverkande. Det är inte bara ett sätt att bredda sitt kontaktnät - det är ett sätt att hitta nya kunder och samarbeten.


Om ni dessutom tillhör en organisation som ordnar sponsorevent för era kunder, se då till att dra nytta av det. På riktigt. Alltför ofta ser man anställda vid ett företag stå tillsammans i en sluten grupp och småprata utan en tanke på varför de egentligen är där. Låt oss förändra det tillsammans! Traffic