Hem

Utbildningar

Inbilda erbjuder utbildning inom  presentations-teknik/retorik, effektivt nätverkande samt engelska. Utbildningspaketen innefattar såväl föreläsnings-moment som praktiska övningar. Det ingår också skriftlig återkoppling till samtliga deltagare. Passar mindre grupper med upp till 20 personer.

Föreläsningar

Prova en föreläsning med Inbilda. Intryck som gör avtryck, Att tala till och tilltala andra - är två exempel på färdiga föreläsningar vi erbjuder. Att du som deltagare både får skratta och humma instämmande, ser vi som en självklarhet.

OBS! Ny digital föreläsning! "Webinar om webinar"

Ring eller maila för mer information!

Bok

Med en blandning av skön- och facklitteratur har Kristoffer Bergendahl skapat en bok som alla borde läsa!


Klicka på knappen nedan för att komma till boksidan. Provläs eller köp här:

Coachning

För dig som är i behov av mer individuell hjälp erbjuder Inbilda Utbildningskonsult också coachning inom samtliga utbildningsområden. Låt oss tillsammans utveckla din kommunikation så att du kan nå ännu större framgång inom yrkeslivet.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri första konsultation.

Öppen Utbildning

Inställt tills vidare

På grund av coronaviruset är alla öppna utbildningar för närvarande inställda. Vi återkommer med mer information.


Vill du gå utbildning digitalt? Kontakta oss!

Traffic

Utveckling enligt Inbilda


Vi människor drivs av utveckling. En stillastående medarbetare är som en bil i rusningstrafik – den kommer ingenstans. Det spelar ingen roll hur många filbyten föraren än gör, i slutändan är det ändå omgivningen som bestämmer tempot.


På Inbilda Utbildning tror vi istället på utveckling. Om vi ständigt rör oss framåt, spelar det inte så stor roll vad omgivningen sysslar med. Vi kommer ändå fram först. Om utvecklingen dessutom är lustfylld, rolig och utmanande blir resan mot målet enklare.


Det kallar vi för att Inbilda oss. Prova du också!


Vad säger våra kunder?


"Lättsamt, intressant och inspirerande. Kristoffer har förmågan att få kontakt med åhörarna och göra det roligt att lyssna på. Bra tips och några "aha" moments. Rekommenderar verkligen kursen." - Lina


"Jag, tillsammans med mina kollegor, fick chansen att lyssna på ett innehållsrikt och inte minst inspirerande föredrag med temat "Intryck som ger avtryck". Konsten att lära ut och samtidigt hålla åhörarna på tårna - det var inga problem för Kristoffer!" - Cherryl

 

"En bra föreläsning! Du får detaljerna i hur andra människor fungerar och varför de agerar som de gör. Väl investerad tid för företaget där vi får nytta av det i vår vardag." - Eric

Customer bike ride

Är du/ni i behov av utveckling?