Om oss

Inbilda Utbildningskonsult -  Mail: hej[@]inbilda.nu, Tel: 070-7454600

Inbilda Utbildning

En del av din framtida utveckling

Kristoffer Bergendahl

Utbildare/Föreläsare


Med en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare driver jag numera Inbilda Utbildningskonsult i egen regi. Mitt entusiastiska sätt och humoristiska anslag passar de flesta organisationer perfekt. Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång.


Jag har min bas i Västsverige, men arbetar över stora delar av landet.

Logo cropped

Inbilda

Utbildningskonsult


Inbilda Utbildningskonsult startade under andra halvan av 2017. Målet har sedan starten varit att erbjuda utbildningar, föreläsningar och coachning inom ett område som alla har nytta av. Helt oavsett bransch.

I dagens alltmer komplexa värld är effektiv och effektfull kommunikation viktigare än någonsin.


Vi tror på värdet av god kommunikation!

Var arbetar vi?


Vi är verksamma i Göteborg med kringområden och Halland. Från Kungsbacka i norr via Varberg och Falkenberg till Halmstad i söder. Bor ni någon annanstans i Sverige kommer vi givetvis ändå, men får lov att ta det första mötet via telefon eller Skype.

Varför Inbilda?

Quote1
Quote2

Jag tror på utbildning. Jag inbillar mig att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För mig har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda. Jag hoppas att du väljer mig.


KRISTOFFER BERGENDAHL

KOPPLA UPP DIG

Följ gärna Inbilda på sociala medier

Inbilda Utbildning AB

+46 707 454600